Гра Лікувати тварин

    Оцінка: 959 очок, Голосів: 232

    Опис Гри:

    Якщо ви любите тварин і з задоволенням доглядаєте за ними, станьте учасником захоплюючої гри "Лікувати тварин" де вам не доведеться нудьгувати. У грі у вас буде низка кошенят, каченят, цуценят, слоненят які щодня приходять до вас на прийом.

    Пропонуємо вам так само випробувати свої можливості в образі самовідданого ветеринара, який виявився одним єдиним лікарем на великому безлюдному острові з непролазними джунглями. Ще якихось інших людей на цьому острові немає. Один єдиний лікар на цьому острові - ви. Бідним хворим тваринам на цьому великому острові більше немає від кого чекати допомоги і підтримки. Хоча допомоги потребують усі тварини і дуже часто. Ви навіть не можете уявити як багато скалок щодня заганяють собі під лапки не тільки маленькі нетямущі звірята, але й навіть дорослі і навчені великим і іноді гірким досвідом особи. Адже у них дуже часто крім скалок бувають і порізи і забої, переломи, різні розтягнення зв'язок, а так само інші механічні пошкодження, які дуже легко отримати в непрохідних джунглях.

    Рахунок потерпілих йде на десятки і навіть сотні. І ми навіть не згадуємо про більш серйозні захворюваннях такі як застуда, грип, отруєння, розлад шлунку та інші. Вперед на допомогу, тварини потребують вашої швидкої допомоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам