Гра Сага про вампіра

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Сага про вампіра
    Оцінка: 365 очок, Голосів: 92

    Опис Гри:

    Фіона і її коханий, вампір Маршал, вирішили відправитися на вечірку до їх знайомої космічної принцеси Лумпи. Але без чергових несподіваних пригод вони не можуть обійтися, і наші герої знову вляпалися в біду по самі вампірські вуха! І що найцікавіше, адже не зрозуміло звідки виникла ціла юрба моторошних монстрів, які з дуже впевненим виглядом вирішили, що нікуди наші герої не полетять і що наш герой Маршал їм набагато цінніше ніж його кохана Фіона. Так що, ці лиходії проявили свою нахабність і просто забрали нашого героя із собою.

    Але лиходії не зовсім до кінця зрозуміли, кого вони собі прихопили, і з ким зв'язалися. Крім того, явно недооцінили кохану нашого героя, яка заради свого коханого готова піти на все!

    Ще у нашої героїні гри "Сага про вампіра" Фіони, є дуже величезний і золотий меч, який може в одну мить убити кого-небудь хто наблизиться до неї. Крім меча, Фіона власниця моторошного їздового дракона, який у всьому слухається свою господиню Фіону. Загалом, напевно, якщо б ці лиходії заздалегідь знали про Фіону, навряд чи б повели себе так само. Адже вони зробили дуже велику помилку напавши на хлопця нашої героїні.

    А допомагати нашій відважній закоханій героїні розправитися з цими монстрами і дістатися до свого улюбленого Маршала зможете тільки ви в нашій грі "Сага про вампіра".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам