Гра Час Пригод: Політ Фіони!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Політ Фіони!!
    Оцінка: 597 очок, Голосів: 157

    Опис Гри:

    Зараз у вас є унікальна можливість взяти участь в дуже небезпечному бої з небезпечними ворожими арміями в нашій пригодницькій грі "Час Пригод: Політ Фіони".

    Наша головна героїня Фіона - дуже смілива дівчинка як для свого віку, вона не тільки завжди готова прийти на допомогу кожному, хто потребує такої, а також кинутися в саму гущу запаморочливої авантюри. Вона не боїться кинути сміливий виклик навіть самій величезній ворожій армії. Якщо раптом атака з повітря? Чудово, наша героїня Фіона дуже сміливо дістає меч і летить у бій без будь-якого страху!

    Керувати нашою героїнею Фіоною ви можете за допомогою мишки. Клікайте мишкою по вашим ворогам, для того, щоб Фіона пронизала своїм мечем ворожого воїна. Якщо ви раптом промахнетесь і нанесете удар даремно або пропустіть кого-небудь з ваших ворогів, і він зможе вилетіти через лівий край вашого екрану - наша героїня відважна Фіона втратить частину своєї енергії.

    Пам'ятайте, що вбиваючи ворогів нашої героїні Фіони, ви будете заробляти геми, які в подальшому ви зможете обміняти на більш досконалу зброю для вашої дуже сміливою героїні ніж спростити її боротьбу з ворожими військами. Тому, все у ваших руках!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам