Гра Вампіри: Любовний трикутник

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри: Любовний трикутник
    Оцінка: 377 очок, Голосів: 96

    Опис Гри:

    Вампіри здавна вважалися дуже міфологічною або фольклорною нечистю, яка харчується людською кров'ю. Від цих страшних монстрів у людства вже є способи та предмети боротьби, які можуть у цих кровососів надовго відбити бажання попити свіжої людської крові. Ми думаємо, що у таких істот, немає серця і вони не можуть полюбити, адже крім постійного почуття голоду на інші почуття у них часу не залишається.

    Але в нашій грі "Вампіри: Любовний трикутник", за любов простої красивої дівчини Бэлли будуть битися дуже давні суперники, вампір Едвард Каллен і перевертень Джеккоб.

    Вам потрібно допомогти нашій героїні Белл зробити правильний вибір і віддати перевагу одному з двох хлопців в нашій прикольній грі "Вампіри: Любовний трикутник". А для того, щоб її обранець повірив вам, вам просто потрібно відволікати чим-небудь іншого хлопця і поки один займається справами, інший вдається до пристрасних поцілунків з нашою героїнею Беллою.

    Але вам потрібно бути дуже акуратними і не давайте вашому супротивникові замінити вас, адже тоді все буде скінчено і він може відбити у вас вашу улюблену всього за одну мить.

    Допоможіть вашому улюбленцю залишитися з нашою героїнею на якомога більше часу!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам