Гра Вампіри: Знайди відмінності

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри: Знайди відмінності
    Оцінка: 392 очок, Голосів: 107

    Опис Гри:

    Якщо ви є справжнім фанатом фантастичної саги "Сутінки" і ніяк не можете надивитися на ваших улюблених героїв пропонуємо вам прямо зараз зіграти в нашу гру "Вампіри: Знайди відмінності".

    Це дуже прикольна гра, в якій ви повинні проявити максимально вашу уважність до деталей і знайти всі відмінності на різних варіантах наданих вам постерів до цього чудового романтичного фільму.

    На кожен з них вам буде надаватися деякий кількість часу, а після його закінчення вам потрібно перейти в наступний рівень нашої гри "Вампіри: Знайди відмінності" і ви отримаєте наступне зображення ваших улюблених героїв. Вам потрібно дуже сильно постаратися і знайти якомога більше відмінностей, при цьому чим раніше вам вдасться їх знайти, то ви зможете отримати більшу кількість очок в нашій грі "Вампіри: Знайди відмінності".

    Наша гра "Вампіри: Знайди відмінності" дуже захоплююча і тренує вашу уважність до деталей і логіку мислення при цьому ви проведете дуже захоплююче свій час. Рекомендуємо вам бути уважними і дуже ретельно вдивлятися в кожні деталі на картинках, щоб не пропустити жодної відмінності і швидше пройти рівень гри і перебратися на інший.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам