Гра Мисливець на вампірів: створи свій персонаж онлайн!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Мисливець на вампірів: створи свій персонаж онлайн!
    Оцінка: 459 очок, Голосів: 114

    Опис Гри:

    Вампіри такі персонажі, на які весь час хочеться полювати і зменшувати їх кількість на землі. Але де ж знайти такого супергероя-мисливця?

    Ви завжди мріяли створити свого власного героя, який би був справжнісіньким мисливцем на вампірів і грозою для цих зубастих персонажів. У нашій грі "Мисливець на вампірів" у вас є можливість, використовуючи конструктор створити власного героя і почати управління ним в нашій грі "Мисливець на вампірів".

    Ви буквально можете створити зовсім нового досі нікому не відомого персонажа онлайн ігор з наданих у нашій грі елементів, які вам буде пропонувати наша програма.

    Зачіска, вбрання, аксесуари - всі ці елементи можна як завгодно обертати, розтягувати і перефарбовувати в будь-які кольори, які ви тільки захочете.

    Також ви можете створювати будь-який фантастичний образ або робити вашого персонажа схожим на вас. Створити такого собі подібного онлайн двійника, який буде вбивати вампірів полюючи на них.

    Ми впевнені що вам наша гра "Мисливець на вампірів" прийдеться до смаку і створений вами персонаж виявиться справжнім супергероєм, яким з самого дитинства будуть лякати маленьких вампірів.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам