Гра Вампіри на кладовищі

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри на кладовищі
    Оцінка: 316 очок, Голосів: 84

    Опис Гри:

    Найпопулярніше місце де можна зустріти справжнього вампіра - це кладовище, на якому вони серед безлічі могил, можуть відчути себе в цілковитій безпеці від людського світу, і тільки коли зголодніють навідуються у світ живих.

    У нашій грі "Вампіри на кладовищі" в районі, який знаходиться неподалік від самого стародавнього кладовища стали відбуватися дуже дивні і дуже страшні речі. Там почали зникати люди, які заходили на кладовище після заходу сонця, і ночами, як розповідають очевидці, часом лунають дуже несамовиті крики. І схоже що вампіри там спорудили своє справжнє лігво!

    Але відважний мисливець за життями вампірів, відправляється туди, щоб все детально довідатися і побачити своїми очима що до чого. Для вампірів може настати дуже гарячий час. Побережіться зубаті, наш герой вже йде за вами в нашій грі "Вампіри на кладовищі".

    Вам необхідно допомогти нашому відважному мисливцю за вампірами розкрити всі таємниці стародавнього кладовища і битися з усією підступною нечистю так, щоб їм більше не захотілося влаштовувати справжній шабаш вампірів де їм тільки це захочеться. Вперед на полювання за вампірами і починайте знищувати їх якомога більшими порціями не шкодуючи нікого!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам