Гра Вертоліт Поліції

    Ігри » Ігри Вертольоти » Гра Вертоліт Поліції

    Опис Гри:

    У багатьох гірських країнах поліцейський і представники швидкої допомоги переміщуються не на машинах, а на вертольотах. По-перше, так краще огляд, і органи правопорядку можуть з легкістю оглядати всю територію, перевіряючи її на наявність якого-небудь хаосу. По-друге, так набагато швидше – порівняйте швидкість автомобіля, нехай самого потужного, і швидкість вертольота. Величезна різниця між цими двома транспортами. Ну і, до того ж, складно їздити по гірських вершин на машині, а вертольоту все одно, яка поверхня знаходиться під ним.

    Якщо ви завжди мріяли працювати поліцейським, який хвацько управляє вертольотом, тоді гра Поліцейський Вертоліт 3D створена спеціально для вас. Тут ви можете не тільки помилуватися чудовим видом за вікном, але і відчути себе в ролі справжнього пілота вертольота, який ширяє в небі, наче птах.

    Симулятор Поліцейський Вертоліт 3D порадує вас відмінною графіків і ви зможете відчути всю реалістичність картинки, яка відкриється перед вами. Хто знає, може, в нашій країні незабаром введуть поліцію, яка управляє вертольотом, і ви зможете претендувати на таку посаду? Але перш ніж задуматися про щось таке, потрібно як слід потренуватися на онлайн-іграх. Удачі вам!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам