Гра Втеча Франкенштейна

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Втеча Франкенштейна

    Опис Гри:

    Всі ми знаємо і любимо історію про Франкенштейна. Мова йде про монстра, якого створив геніальний медик. Він же і подарував своєму дітищу власне прізвище, яка прославила його на весь світ. Як створювався Франк? Спочатку його творець збирала трупи, які були поховані недавно. Для майбутнього монстра підходили тільки свіжі, не встигли розкластися тіла. Потім він скріплював усі частини тіл в купу, з'єднуючи тонкі судини. Робота зайняла багато часу, але результат, на думку творця, того коштував.

    В його лабораторії з допомогою потужного розряду, який виробляється під час удару блискавки, Франкенштейн був створений. Але монстр був не готовий терпіти вага експерименти, які над ним проводилися. Все-таки, він також став живою істотою, який мав свої почуття, і не бажав виступати у ролі піддослідного кролика.

    У грі Frankentory Франкентштейн вирішив покинути стіни лабораторії, щоб втекти від свого творця. Але як це зробити, адже хлопець тільки сьогодні народився на світ і не зовсім розуміє, як чинити правильно і що відбувається.

    На допомогу прийдете ви, показавши Франкенштейном правильний шлях, і допомагаючи йому вирішувати різні логічні завдання, які трапляються йому на шляху.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам