Гра Втеча з піраміди: Зла мумія

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Втеча з піраміди: Зла мумія

    Опис Гри:

    Хотів ти коли-небудь опинитися в самій цій піраміді? Якщо так, то гра Mummy Adventure Escape надає тобі такий шанс. Тільки все не так просто. І це не дивно.

    Отже, тобі потрібно у що б то не стало вибратися з цього зловісного місця. Це добре, що ти опинився безпосередньо в піраміді і отримав шанс випробувати це приміщення. Але ти не врахував, що тут ти не один, поруч проживає зла мумія, яка взагалі не являє собою гостинне створення. І навіть навпаки – мумія весь час намагається вижити відвідувачів, і вона готова вдаватися до найстрашнішим способів. Тобі потрібно не попастися мумії на очі, і в той же час намагатися знаходити речі, які допоможуть тобі скоріше вибратися з піраміди.

    Хто кого? Ти мумію або вона тебе? Або ж піраміда тебе? А може, все-таки, ти піраміду? Відповіді на всі ці питання будуть відомі згодом, коли ти почнеш гру і зробиш перші кроки на шляху до звільнення. Може, часом буде здаватися, що все пропало, але ти ні в якому разі не падай духом! У тебе повинно все вийти на вищому рівні, ти ж розумний хлопець! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам