Гра Догляд за Тваринами: Даша і Ведмедик

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Догляд за Тваринами: Даша і Ведмедик

    Опис Гри:

    У грі Даша Доглядає за Мишком ти познайомишся з відомою дівчинкою. Сьогодні Даша виступає в якісно новій ролі – їй стали близькі проблеми тварин, так що дівчинка докладає всі зусилля, щоб поліпшити існування фауни в цілому. Вибір Даші упав на ведмедів. Дівчинці надали два ведмедики, за якими вона повинна забезпечити догляд. І ти разом з нею. Приєднуйся – буде весело!

    На самому початку гри твої можливості дещо обмежені. Наприклад, ти починаєш взаємодія лише з одним персонажем – ведмедиком, що постарше. Але це не означає, що турботу про нього можна ігнорувати. Простеж, щоб тварина була нагодована, напоєне, выгуляно і, в разі потреби, вилікувано. Для цього використовуй потрібні медикаменти і став мишка уколи.

    Але і це ще не все. Адже ведмедик повинен мати гарний зовнішній вигляд. Для цього використовуй гребінець і причеши маленького за останньою модою. Щоб завершити розпочате, потрібно доопрацювати образ. Зверни увагу на гардероб ведмедя – бачиш, скільки там одягу різної? Так ось – твоя кінцева завдання полягає в тому, щоб нарядити ведмедика. Після правильного виконання всіх поточних завдань ти отримаєш доступ до другого ведмедя.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам