Гра Вихованці: Котячий Чемпіонат

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Котячий Чемпіонат

    Опис Гри:

    Гра Чемпіонат Кішок призначена спеціально для лідерів. Якщо ти не любиш програвати, якщо ти стверджуєш, що участь – це головне, якщо ти прагнеш до перемоги у що б то не стало – швидше запускай гру і починай весело проводити час. У тебе є можливість подарувати виграш своєму домашньому улюбленцю на змаганнях. Правда, доведеться гарненько попаритися, проте гра коштує свічок.

    Складність гри полягає в тому, що чемпіонат має ось-ось відбутися. Але у тебе чомусь нічого не готово. А ти так хочеш, щоб твоя кішка стала переможцем. Що робити? Зрозуміло, не сидіти, склавши руки, потрібно починати діяти прямо зараз. Чим раніше ти візьмешся до тренування вихованця, тим більше шансів на успіх.

    Для початку підготуй кішку візуально. Піди в магазин і купи їй одяг, іграшки та інші атрибути. Далі простеж, щоб кішка була задоволена і щаслива – тільки в такому випадку можна приступати до тренувального процесу. Якими трюкам вчити – вирішувати тільки тобі. І ще – на все тобі потрібні гроші (куди ж без них?). І ось, фінанси у тебе дуже обмежені. Так що в разі потреби тобі доведеться відправитися на роботу, заробити трохи грошей і знову піти в зоомагазин, щоб купити там ще кращі вбрання для своєї улюбленої кішечки. Твій домашній улюбленець повинен бути краще за всіх на майбутніх змаганнях!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам