Гра Кішки: Кіт і кішка

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Кіт і кішка
    Оцінка: 701 очок, Голосів: 163

    Опис Гри:

    Кіт і кішка

    Герої нової гри про кота і кішку - персонажі з характером. Особливо свою примхливість любить демонструвати люта кішка. Не віриш? Запускай гру і переконайся, не кожна гра про кішок починається з пропозиції бігтии-и-и! Але якщо ти не з полохливих, швидше тисни на «старт», тобі необхідно веселе змагання. Гра кіт і кішка побудована на змаганні за рибку серед двох гравців - кота і кішки. Чию сторону прийняти, вибирай самостійно, а потім допомагай обраному персонажу встигнути за рибою, збирай як можна більше ігрових балів.

    Ось тобі маленька підказка: у грі кіт і кішка важливо швидше бігти, як можна довше і далі. Так що не намагайся просто закинути подалі вудку, навряд чи це суттєво допоможе твоїм командним очками. Перешкод на шляху в тебе мало, а ось різноманітних морських делікатесів – не переловити. І найцікавіше в тому, що за рибою тобі не доведеться плисти по морю, вона висить прямо в повітрі, у звичайній квартирі з диванами, підвіконнями, шафами. Просто котяча мрія!

    Думаєш, що це так просто, що аж нудно? А ти натисни запуск гри кіт і кішка, і тоді сам переконаєшся, що тобі нудьгувати не доведеться. Постарайся не врізатися в дивани, не падати з підвіконь і розбивати поменше меблів. Потрібно щомиті проявляти максимум спритності, щоб дійти до фінішу переможцем!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам