Гра волейбол для дівчаток

    Ігри » Ігри волейбол » Гра волейбол для дівчаток
    Оцінка: 275 очок, Голосів: 76

    Опис Гри:

    Гра волейбол

    Про користь спорту ми знаємо ще з дитинства. От тільки не всім подобається банальний біг, повторення десятки разів нудних фізичних вправ. До щастя, здоров'я зміцнює не тільки зарядка, але і різні спортивні ігри. До того ж, деякі з них, такі як волейбол, здавалося, просто створені швидше для розваги, ніж для великовагового, азартного змагання за очки. У волейбол грають майже в кожній країні нашої планети. А чому б ні? Правила гри волейбол - прості, зрозумілі навіть маленьким дітям, а ось веселощів від цієї гри пребагато.

    Раніше, щоб зіграти у волейбол з друзями, доводилося чекати теплої, сухої погоди. Можна, звичайно, грати у волейбол і в спортзалі, але це якщо тобі пощастить, і вчитель фізкультури скасує звичайний урок, видавши вам волейбольний м'яч. Але навіщо чекати гарної погоди або вільного уроку фізри, якщо тепер є можливість грати в ігри волейбол онлайн? Причому в найрізноманітніших варіаціях: гри волейбол для дівчаток, версії зі звірятками і мультяшками, або гри для хлопчиків, з жорсткими стритбольними гравцями.

    У волейболі для дівчаток кращі друзі розподілилися на дві команди - кошеня проти собачки. Допоможи їм з цією грою, керуй персонажами за допомогою стрілок. Ти можеш допомагати відразу двом, а можеш вибрати собі одного улюбленця, за якого і будеш грати проти другого. Завдяки тобі кошеня і песик весело проведуть час!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам