Гра Холодне серце 2

    Ігри » ігри холодне серце » Гра Холодне серце 2
    Оцінка: 1574 очок, Голосів: 364

    Опис Гри:

    Ти напевно вже грала в перукарні і одягалки про Холодне Серце. Там твоїм завданням було зробити з Ельзи красуню або ж привести в порядок інших героїв. А в цій грі тобі необхідно робити прибирання в замку Еренделла, де мешкають Ельза і Анна, героїні мультика. У замку відбулася «Крижана Вечірка», і після цього свята і веселощів гостей залишилася велика кількість сміття. Дивани забруднені, деякі дзеркала розпалися на осколки. Загалом, порядку в замку не спостерігається зовсім. Тобі потрібно буде попрацювати на славу разом з Ельзою. Замок - це тобі не однокімнатна квартира. У нього велика площа, бо роботи - божевільного багато. Тобі необхідно пройти не один рівень.

    У грі 10 рівнів, причому вони різні. Тобі доведеться гарненько задуматися, куди подіти ті чи інші речі, які будуть на твоєму шляху. Кожен рівень ти повинен будеш пройти не більш ніж за 2 хвилини. Якщо ж якісь предмети знайти не вдасться, ти завжди можеш скористатися кнопкою з підказкою. При натисканні на неї предмети будуть підсвічені, щоб їх було легше помітити. Також поруч із цією кнопкою ти побачиш лічильник кількості речей, час, що залишився на завершення рівня, отримані бали та дійсний рівень гри.

    На початоку гри ти будеш у вітальні, де разом з Ельзою приведеш диван в нормальний вигляд, развісиш на місця прикраси, на стінах розташуєш картини. Доведеться також полагодити люстру і дзеркало. Мабуть, вечірка дійсно вдалася. Ще на початку гри потрібно буде, звичайно ж, зібрати сміття у відро, а пляшки повернути на їх місця. Спочатку все буде досить просто. Наступний етап буде проходити в кімнаті героїні, де доведеться повозитися з її речами. Непотрібні предмети доведеться відправити у відро для сміття, а потрібні розставити в певному порядку. Тут вже доведеться думати активніше. Втім, чим далі, тим буде складніше. Сподіваємося, ти в повній готовності справлятися з труднощами!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам