Гра Холодне серце: одягалка Ельзи

    Ігри » ігри холодне серце » Гра Холодне серце: одягалка Ельзи
    Оцінка: 3687 очок, Голосів: 823

    Опис Гри:

    Пам'ятаєш події, які відбулися в першій частині мультика? Після них Ельза зважилася піти на романтичне побачення з чарівним Джейком. Кожна дівчина повинна виглядати ефектно, особливо, якщо вона зустрічається з хлопцем. Ти можеш їй допомогти. Адже красуні важко самій визначитися, яке плаття надягти, які прикраси до нього підібрати, яку зачіску зробити і які аксесуари прихопити з собою. Також в грі потрібно буде зробити мейк-ап і вибрати місце, в якому відбудеться довгоочікувана зустріч героїв.

    У грі «Холодне серце: одягалка Ельзи» тобі потрібно буде почати з макіяжу. Ти вибереш з шести варіантів тіней, далі вибреш кращу губну помаду, форму і розмір вій, відтінок рум'ян для щічок дівчини. Після макіяжу можна подумати і про зачіску. Адже не піде ж принцеса на зустріч з хлопцем без всякої укладки та прикрас у волоссі? Змінити можна навіть колір волосся, якщо у тебе буде бажання.

    Після цього етапу ти перейдеш в гардеробну. Напевно, тобі буде легко вибрати з багатьох варіантів нарядів. Аксесуари потрібно буде підбирати на наступному етапі гри, не забудь про корону і сумочку! Зовнішній вид Джейка також піддається змінам, варто лише тобі цього захотіти. Йому також можна зробити зачіску та причепурити, щоб хлопець не впав обличчям у бруд. Чоловікам теж потрібні аксесуари. І їм важко самостійно створити цікавий імідж. Твоя допомога буде тут як ніколи доречною.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам