Гра Прибирання в офісі: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в офісі: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 958 очок, Голосів: 220

    Опис Гри:

    Не вірте тим, хто стверджує, що співробітники офісів акуратні і тихі сірі мишки. Ви самі можете переконатися в протилежному в нашій грі "Прибирання в офісі".

    Адже тут все так само як в реальному житті. Тихі і акуратні офісні працівники просто нездатні зробити самостійне прибирання свого робочого місця, так як вони дуже сильно зайняті робочим процесом. А в офісі вчора був корпоратив і ви можете собі уявити, який безлад зараз в офісі. Ну просто не робоча обстановка.

    Граючи в гру вам буде необхідно розставити всі книги по поличках, прибрати розкидані канцелярські товари в коробки, а решту сміття, просто викинути. Все досить просто і зрозуміло. Вам необхідно привести робоче місце наших офісних задавак до ладу. Для цього використовуйте мишу, щоб перетягувати предмети з одного місця на потрібне інше місце.

    Крім усього, час гри обмежений і вам потрібно провести прибирання як можна оперативні і швидше, адже робочий день в офісі починається о 9 годині. Часу залишилося дуже мало, а роботи дуже багато. Поспішіть, якщо ви хочете допомогти працівникам офісу приступити до виконання безпосередніх робочих обов'язків вчасно і не втратити премію.

    У вас все обов'язково вийде! Починайте гру і ви самі в цьому переконаєтеся.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам