Гра Прибирання в пральні: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в пральні: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 881 очок, Голосів: 212

    Опис Гри:

    Пральня - це місце де має бути ідеальна чистота і порядок. Адже буде дуже прикро, якщо раптом щойно випраний одяг забрудниться.

    Пропонуємо вам навести порядок в пральні нашої нової господарської гри "Прибирання в пральні"!

    Правило життя - важко працювати з людьми, особливо якщо це жінки і дуже багато! Якщо впустити в пральню побільше людей, та залишити без нагляду на деякий час - немає гарантії, що коли ви повернетеся на своє робоче місце, ви його впізнаєте. Адже пральня може перетвориться на місце, по якому тільки що пронісся цунамі. Всюди вода, порожні і повні пляшки з миючими засобами валяються по всьому приміщенню. Важко собі уявити, що можна було робити, щоб навести такий безлад.

    Вам доведеться здійснити прибирання і привести пральню в ідеальну чистоту до приходу начальника.

    Ви можете перетягувати розкидані предмети за допомогою мишки і таким чином наводити чистоту.

    Якщо силует від флакончиків або вішалки не видно на полиці - це означає, що на тій полиці цього предмету не місце. А вам треба поставити предмети на ті місця, де вони перебували до їх появи на підлозі. Якщо ж місця для предметів немає у приміщенні взагалі, то такі речі вам потрібно просто викидати в сміттєвий контейнер праворуч, а розкиданий зайвий одяг - в корзину, яка знаходиться зліва. Ось і все, пральня чистенька!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам