Гра Захист Башти від армії Темряви

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти від армії Темряви

    Опис Гри:

    Гра Герої Мангары являє собою багатоденний похід. Дії гейми розгортаються у воєнний час, та ще яка. Адже ти не побачиш звичайних ворогів, яких можна знищити за допомогою гармати та іншої зброї традиційного типу. Зовсім ні. Сьогодні тобі доведеться зіткнутися з представниками потойбічного світу – всі сили темряви змовилися і ведуть наступальну операцію за напрямом твоїх територій.

    У тебе є багато можливостей запобігти невідворотні наслідки завоювання королівства нечистю. Для цього потрібно лише проявити малу частку кмітливості, тому що всі ресурси представляються тобі грою, залишається лише забезпечити грамотне управління.

    Почни з будівництва башт. Чим крутіше і правильніше ти расставишь фортеці, тим менше шансів у супротивника завоювати твою землю. Окремо варто приділити увагу тренуванні військ. Армія потребує цього, тому що більша частина солдатів – це не досвідчені мальцы, які ще й зброї в руках толком не тримали. Однак як тільки ти візьмеш ситуацію під свій контроль, все може змінитися в кращу сторону. Так що дерзай!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам