Гра Захист Храму 2

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Храму 2

    Опис Гри:

    Гра Temple Guardian 2 набагато яскравішим і цікавішим першої версії. Якщо ти вже випробував першу версію гейми, то вже напевно склав про це якесь враження. Якщо тобі перша частина не припала до смаку, ти можеш змінити кардинальним чином свою думку, занурившись з головою в цю гру. Однак якщо тобі і перша версія припала до душі, то додамо тільки, що друга частина сподобається ще більше, повір.

    Отже, які ж відмінності у нас відбулися? Скажемо тільки, що місія гри залишилася все-таки колишньою – тобі потрібно у що б то не стало відштовхнути ворога від кордонів своєї держави, тим самим зберегти всіх жителів країни. В принципі, по-іншому і бути не може, адже гра все-таки побудована на основі захисного жанру.

    Тепер про зміни. Дуже навіть змінилося зброю – як якість, так і кількість. Тепер у твоє розпорядження надходять автомати, кулемети, гармати і навіть катапульти. А вежі взагалі радують. Кожна з побудованих тобою фортець неодмінно переможе ворогів, які будуть насуватися на її сторону. Тому що всі споруди вміють робити точні, влучні і смертельні постріли. Як бачиш, у тебе все є для перемоги.

    Але чи є у тебе найголовніше? Мова йде про наявність стратегічного мислення. Адже зрозумій, навіть маючи на руках всілякі ресурси, перемогти буде нелегко, якщо ти не володієш дещицею правильно налаштованих мізків. Ти відповідаєш за організацію оборони, тому тобі і карти в руки. Розставляй всі сили гранично грамотно. Чим краще ти це зробиш, тим менше шансів, що ворог прийде на твою землю і, як наслідок, тим більше у тебе шансів на перемогу. Думай, думай і ще раз думай перед кожним кроком. Аналізуй, зважуй всі «за» і «проти», і тоді удача неодмінно посміхнеться тобі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам