Гра Знайти Відмінності: Різдво

    Ігри » Ігри Знайди відмінності » Гра Знайти Відмінності: Різдво

    Опис Гри:

    Гра Різдвяні Відмінності – це гейм, в процесі якого тобі треба напружити зір і з головою зануритися у уважність і спостережливість. А ще відмінною рисою даного гейми є те, що він весь і повністю виконаний у веселих зображеннях. Так, на кожній картинці ти будеш зустрічати різдвяні мотиви. А що може бути краще? Адже кожен так любить це веселе зимове свято, коли то й справа трапляються дива на кожному кроці.

    Які картинки тебе чекають? Так найрізноманітніші! Тут ти застанеш Санта Клауса, який заліз на дах, щоб пролізти всередину будинку і залишити там слухняним діткам подарунки. Також Санта постане перед тобою на санях, запряжених оленями – цей момент відображає процес подорожі чарівника. А ще ти побачиш, як Санта розкладає презенти під новорічною ялинкою. Будуть тут і інші картинки. Наприклад, кішка, яка зручно розташувалася під каміном, на якому важать шкарпетки для подарунків.

    Як бачиш, ця гра дійсно здатна підняти настрій за лічені секунди. Як тільки ти ознайомишся з першими картинками, ти відразу ж поринеш в атмосферу Різдва. Шукай відмінності і отримуй справжнє задоволення. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам