Гра Зума Реванш: Revenge

    Ігри » Ігри Зума » Гра Зума Реванш: Revenge

    Опис Гри:

    Зума Реванш відправить тебе помандрувати по землях індіанців майя, які колись дуже давно жили на територіях Південної Америки. Як і будь-які інші просунуті племена вони зберегли величезну кількість скарбів, які навіть у наш час шукають любителі подорожей і давніх вражень. Однак добути скарби майя не так вже просто. Щоб дістатися до них, необхідно пройти кілька рівнів складної гри під назвою зума Реванш. Часом може здаватися, що стародавні племена сміються над тобою, але насправді вони просто грають, вважаючи, що скарби можуть дістатися тільки самому спритному і витривалим з людей. Вважаєш себе таким? Тоді запускай іграшку.

    Тобі належить управляти центровий жабою, з рота якої постійно з'являються різнокольорові кулі. Потрібно запустити кулею в потрібну за кольором область, щоб кістки, рухомі по доріжці, зникли.

    Гра налічує ряд рівнів, відмінність між якими полягає у рівні складності і графіку. Ти побуваєш і на зеленій галявині перед храмом, і в підземеллях, і в залах давніх будівель. Все заради того, щоб задобрити парфуми майя і отримати скарби.

    Якщо кулі досягнутий черепа – можеш вважати себе переможеним. Однак при бажанні гру завжди можна відновити. На те вона і називається Зума Реванш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам