Гра Зума: Храм Інків

    Ігри » Ігри Зума » Гра Зума: Храм Інків

    Опис Гри:

    Зума – це гра, знайома будь-якому дитині з самого дитинства. Вона йшла навіть на самих стареньких комп'ютерів, і багато діточок, навіть разом зі своїми батьками з задоволенням грали у комп'ютерний варіант. Але сьогодні варіацій гри під назвою зума існує досить багато. Ми рекомендуємо познайомитися тобі з чергової подібної онлайн іграшкою.

    На цей раз наш механізм з кидання кульок знаходиться не в середині, а в нижній частині поля. Кулі розрізняються за кольором котяться по доріжці, схожою на змійку. Потрібно вчасно вистрілити кулькою потрібного кольору, щоб знищити низку схожих кульок. Найскладніше у грі те, що кулі тут мають властивість вибудовуватися в вертикальну лінію, і потрапити в них стає майже неможливим. Через це доводиться з нетерпінням чекати більш підходящого моменту.

    Бонусом від розробників представленої гри є те, що при знищенні сусідніх куль, розташованих поруч із золотим кулею, у гравця з'являється можливість зупинити не на довго рух кульок, і розстріляти всі скупчилися кольору.

    Хочеш відчути себе стрільцем і мисливцем за дорогоцінними кулями? Тоді сміливо заходь в іграшку онлайн і починай забаву.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам