Гра Безшумна Тактика: Універсальний Вбивця

    Ігри » Тактичні Ігри » Гра Безшумна Тактика: Універсальний Вбивця

    Опис Гри:

    У грі Ultimate Assassin 2 у тебе є основне правило, керуючись якою ти зможеш розраховувати, що перемога не змусить себе чекати. Що ж це за правило? Насправді, все просто. Потрібно діяти приховано і тихо, щоб ворог не зміг зрозуміти, що ти знаходишся на його території. Таким чином, тобі буде дуже просто знищити супротивника в його ж лігві.

    У грі є багато левелів. Кожен етап вимагає від тебе одного – підійти до жертви близько і ліквідувати її. Пам'ятай, що робити це потрібно тихо і так, щоб тебе ніхто не помітив. Саме для цієї мети кожен рівень пропонує тобі ряд маскувальних засобів, з допомогою яких, можливо, тобі вдасться залишитися непоміченим, а може, й ні, адже все-таки багато залежить від тебе.

    Пам'ятай головне правило гри – тиша і невидимість. Якщо ти будеш неухильно слідувати цим принципам, кожен раз будеш виборювати перемогу знову і знову. Але якщо тебе помітять охоронці, не заздримо, бо в такому разі тобі не минути лиха. Працюй акуратно і уважно, порівнюючи кожен крок зі складнощами, і ти неодмінно одержишь головну перемогу, яка складається з численних маленьких перемог на кожному етапі гри. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам