Тактична Гра: Час Воєн

    Ігри » Тактичні Ігри » Тактична Гра: Час Воєн

    Опис Гри:

    Гра Час Воєн 2, тобто друга частина відомого гейми, запрошує тебе провести час на війні. Пропозиція, однак, не така приваблива, чи не так? Але тобі нічого боятися, адже всі процеси відбуваються у віртуальному світі, де з тебе візьмеш.

    Гра неймовірно цікава, і просто вражає своїми масштабами і незвичайність. Приготуйся до того, що тобі доведеться битися на найвідоміших війнах, через які пройшло людство. Дії гри починаються з незапам'ятних часів і закінчуються в наші дні.

    Якщо говорити більш конкретно, що відразу ж після запуску іграшки ти переміщаєшся в епоху динозаврів, де перші в історії племена борються за землі. Як можна здогадатися, у даному випадку серед зброї у тебе будуть палиці, а в якості транспорту – динозаври.

    Коли ця війна закінчиться, ти перейдеш в інше століття, потім наступний і так до тієї пори, поки не дійдеш до сучасності. Різні часи будуть охоплені в рамках однієї гри. З кожним етапом ти розвиваєшся, твої сили ростуть, зброя стає більш потужним та різноманітним. Проте будь обережним, адже ті ж самі процеси еволюції відбуваються з твоїми ворогами, які також стають більш винахідливими на кожному новому левел.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам