Тактична Гра: Феодалізм 2

    Ігри » Тактичні Ігри » Тактична Гра: Феодалізм 2

    Опис Гри:

    РПГ гра Feudalism 2 вимагає від тебе тактичного розуму для розробки детального плану дій. Сьогодні перед тобою стоїть глобальна мета – потрібно захопити всі міста. Не один, не два і навіть не три поселення – все місцевості в кінці іграшки не повинні виявитися в твоєму розпорядженні.

    На самому початку гри тобі доведеться зробити вибір, який здатний у повній мірі відобразитися на подальших діях. Так, мова йде про персонажів – всього їх надається дванадцять чоловік. Вибір буде зробити складно, але все витрачений час коштує свічок – не лінуйся, щоб вивчити кожного героя окремо, а потім забрати собі самого сильного.

    Гра починається з того, що в твоєму розпорядженні виявляється маленьке поселення – село, де проживає кілька жителів, які охороняються парочкою солдатів. Але це тільки початок. Якщо ти придумаєш, як викрутитися з цієї ситуації і розширити межі поселення, при наявності мінімальних ресурсів, знай, що в подальшому твоєму винахідливості ціни не буде. Адже сьогодні змиваються абсолютно всі межі – скільки земель завоюєш, всі території беззаперечно стануть твоїми.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам