Гра Angry Birds: Отпадна стрілянина

    Ігри » Ігри злі пташки » Гра Angry Birds: Отпадна стрілянина
    Оцінка: 3087 очок, Голосів: 749

    Опис Гри:

    Наші відважні воїни пташки "Angry Birds" ніяк не можуть заспокоїтись і оголошують війну їх вічним ворогам - зеленим свиням, що дражнять цих задир пернатих і тим провокують їх на стрілянину. А так, як у відважних пернатих ніякої зброї і патронів немає, вони спорудили величезних розмірів рогатку і їм нічого не залишається як стріляти з неї самими собою!

    Вам належить розстрілювати штабелі свинок з пернатої рогатки в нашій захоплюючій грі "Angry Birds: Відпадна стрілянина". Доведіть усім, що ви найвлучніший стрілець, за допомогою якого, наші унікальні пташки отримають чергову перемогу над свинями.

    Як і в класичному варіанті гри "Angry Birds", вам необхідно буде стріляти з рогатки дуже злими пташками, які мають кожна свої унікальні здібності польоту. Вашим головним завданням буде скинути дуже шкідливих поросят у прірву і таким чином здобути перемогу. Жодна з свиней не повинна залишитися і вижити! Для цього вам доведеться дуже добре попрацювати і відмінно цілитись і влучно стріляти. Заряджайте вашу кулю-пташку в рогатку і вперед, робіть ваш точний постріл.

    Так само не забувайте, що перед вашим пострілом ви можете прорахувати траєкторію польоту пташки, яка залежить від кута, під яким ви будете здійснювати постріли. А дальність польоту злої пташки залежить від того, з якою силою ви будете натягувати гумку дуже грізної зброї рогатки.

    Вперед в нашу дуже прикольну гру "Angry Birds: Відпадна стрільба" і ми впевнені, що у вас все обов'язково вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам