Гра Стрілялка Angry Birds: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри злі пташки » Гра Стрілялка Angry Birds: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 2727 очок, Голосів: 656

    Опис Гри:

    Злісні пернаті вже настільки набридли зеленим свиням, що вони просять у вас допомоги, у боротьбі з цими невгамовними стрілками з рогатки! І тепер, у нашій грі "Стрілялка Angry Birds " злим пташкам загрожує поразка, якщо ви погодитесь допомогти нашим свинкам. Знамениті всьому світу сердиті пташки потрапили до вас у приціл, і все що необхідно, це помститись за ваших друзів-поросят у нашій грі "Стрілялка Angry Birds " і почати винищення пернатих.

    У нашій грі "Стрілялка Angry Birds " приціл здійснюється мишкою.

    Так що не бійтесь і починайте прицільну стрільбу по злим пташкам, щоб їхнє життя не здавалась їм медом! Ви можете вибрати будь-який з наданих вам у нашій грі режим. Ви можете стріляти, поки не закінчиться час гри, або ж грати необмежену кількість часу, поки не закінчаться життя. Одне з виділених вам трьох життів ви можете втратити, якщо ваші постріли замість птахів потраплять в бомбу або ж, якщо хоча б одна пташка вилетить за межі ігрового поля.

    Ось така нескладна, але захоплююча помста злим пернатим пташкам за друзів-поросят у нашій грі "Стрілялка Angry Birds ". Вперед, злі пташки не вірять що ви перейдете на бік свиней і розпочнете боротьбу з ними. Доведіть що це не так!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам