Гра Angry Birds: Подвійні пташки!

    Ігри » Ігри злі пташки » Гра Angry Birds: Подвійні пташки!
    Оцінка: 1345 очок, Голосів: 324

    Опис Гри:

    Випробуйте вашу кмітливість у нашій новій грі "Angry Birds: Подвійні пташки" в якій вам необхідно буде розкласти пташок рядами і спостерігати, як вони будуть зникати у вас на очах.

    У цій грі вам не потрібно буде брати участь у чергових розборках між двома кланами - розгніваних пернатих і зелених свиней, а просто насолоджуватися спокійною грою переміщати місцями пташок і робити так, щоб вони зникали.

    Все що вам потрібно в нашій грі "Angry Birds: Подвійні пташки" це вибудовувати ряди з трьох однакових пташок. Це потрібно робити для того, щоб вони починали зникати.

    Клікайте по двом сусіднім пернатим, для того, щоб вони помінялися своїми місцями. Якщо такий ваш обмін призведе до створення смужки з трьох однакових пташок, то ваші пташки зникнуть. Якщо ж пташки залишаться на своїх місцях варіанти для багатоходових комбінацій у нашій грі "Angry Birds: Подвійні пташки" будуть неможливі і ви програєте.

    Постарайтесь проявити вашу кмітливість і дуже ретельно обдумувати переміщення пташок перед тим, як зробити наступний хід.

    Гра дуже захоплююча і відмінно підходить для тренування вашої кмітливості і тактичного мислення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам