Гра Лікарня для вагітних: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня для вагітних: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1385 очок, Голосів: 334

    Опис Гри:

    В нашій грі Лікарня для вагітних, вам належить приміряти на себе нелегку роль медсестри, яка працює у відділенні для немовлят пологового будинку.

    Більш примхливішого пацієнта ніж маленькі немовлята напевно не знайти. Адже іноді дуже важко зрозуміти чого ж вони хочуть і чого їм зараз не вистачає. І часто буває що ці малюки самі не знають чого вони хочуть.

    Тут вже потрібно починати розбиратися з ситуацією індивідуально і оперативно, чого ж він хоче: їсти, приймати перші в своєму житті лікарські засоби, купатися - їм же весь час щось потрібно!

    Саме тому перший час після появи на світ дітей забирають від мами, адже вона втомилася після пологів і абсолютно не в змозі доглядати за своєю крихіткою.

    Але якщо не забирати малюка від мами, то хто ж буде тоді за ним наглядати? Звичайно ж для цього й існують медсестри. А якщо вона на мить одна, а діточок дуже багато? Як же вона може впорається з усіма новонародженими? Адже їй потрібно підбігти до кожного і приголубити його, кожного втішити.

    Вибору у медсестри немає, ось і справляється як може. Адже вона розуміє, яка важлива місія на неї покладена, ось і носитися з немовлятами і вночі і вдень, перебігаючи від одного малюка до іншого.

    В нашій грі Лікарня для вагітних на місці такої медсестри будете ви. Періодично біля дверей лікарняної палати буде з'являтися коляска з дитиною, якій в терміновому порядку потрібно запропонувати в ліжечко і починати стежити за нею. Коли дитина почне плакати - дізнатися, в чому справа, і зробити те, що потрібно дитині для її заспокоєння. Можливо йому потрібно: погодувати, змінити підгузник або ж зробити укольчик.

    Якщо ви все будете робити правильно - отримаєте свої бонусні очки і щасливого малюка. Якщо ж ви запізнитеся підійти до ліжечка або помилитеся з тим, чого потребує дитина - очки будуть з вас зняті.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам