Гра Лікарня для дітей: краща гра для майбутнього лікаря!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня для дітей: краща гра для майбутнього лікаря!
    Оцінка: 1606 очок, Голосів: 378

    Опис Гри:

    У нашій грі "Лікарня для дітей" вам буде необхідно вилікувати лише одного малюка, який сильно хворіє багатьма хворобами.

    Можливо вам здається, що ця маленька дівчинка дуже сильно загралася на дитячому майданчику. У неї з носа тече кров, на лобі вискочила велика шишка, на руці ще якась болячка, а на животі - поріз і маленька заноза. Дивитися на все це спокійно ну просто не можливо, як ця бідна дівчинка може це все терпіти? Таке відчуття що вона стрімголов скотилася з якоїсь дитячої гірки в лісовій місцевості, порахувавши всі дерева що попалися її по дорозі. Але мама що прибігла з нею разом у лікарню, стверджує що в такому жахливому вигляді її дочка повернулася з прогулянки біля будинку. Просто дивно, як наші діти іноді примудряються травмувати себе, для власного нещастя і батьківських нервів.

    Добре, що все не настільки серйозно, як могло б бути. Жодних дуже серйозних пошкоджень у дівчинки на щастя немає, а з тими наслідками, що залишилися після прогулянки ви легко можете впоратися. Беріть з собою всі необхідні інструменти, і швидше підходите до столу, де сидить розмальована в синці та садни заплакана дівчинка.

    На вашому столі є все необхідне для лікування таких травм. Беріть будь-який інструмент і починайте своє лікування.

    Коли ви візьмете в руки клаптик вати або кубик льоду, ваш асистент підкаже вам яку саме з отриманих травм дитини вам належить цим обробити. Затискайте інструменти за допомогою лівої кнопки миші і починайте вашу роботу лікаря. Вам потрібно зробити всього кілька впевнених дій і дівчинка буде повністю щаслива і здорова і вже біжить до своєї мами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам