Гра Бійки на двох: Японські бійки!!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Бійки на двох: Японські бійки!!!
    Оцінка: 551 очок, Голосів: 145

    Опис Гри:

    Одна з найважливіших битв аніме світу чекає своїх воїнів, які готові взяти в ній участь. Ігри на двох: Японські бійки набирають елітних воїнів для битви проти світу темряви

    Як відомо, мультики, які знімають в східному стилі вельми екстравагантні. Аніме мультики звеличують надздібності людини та показують барвисте застосування їх у мультиках для спасіння всього людства з постійною боротьбою у всьому всесвіті між світлою стороною життя і її чорної складовою, іменованої злом. Якщо придивитися до надприродного персонажа аніме або мага, то можна чітко відстежити те, що вони навряд чи скидаються на просту людину з пересічними здібностями, хтось дуже стрункий і витягнутий у когось занадто великі очі, і так далі.

    Чим же приваблює цей мальований стиль мультиків, дещо видозмінених форм і образів, пропорцій тіла та обличчя?

    Вихід за межі можливого в мальованих персонажів аніме дала можливість глядачеві відійти від буденності і підійти до усвідомлення того, що світ влаштований не так, як ми його звикли бачити, а як відомо, фантазія і уява - це незамінні супутники для підйому настрою і емоційного рівня, тому даний напрямок мальованих персонажів аніме, як в мультиплікаційному кінематографі, так і в іграх займають невід'ємне місце в широкому зростання популярності даного жанру мультфільму. Тому така велика кількість різних ігор і мультиків, випущених в стилі аніме забезпечують даному напрямку настільки широкий розголос, настільки велику популярність.

    Феєрична популярність, це саме те слово, з допомогою якого можна описати затребувану популярність японського мистецтва мальованих мультфільмів аніме.

    Геймплей

    У флеш грі бійки на двох: Японське мистецтво бійки після запеклих тренувань тобі відправляють на перше твоє завдання, впоратися з незрозумілими істотами, які заполонили місто і погрожують йому повним знищенням. Опинившись в першому бою, Ви зрозумієте, що краще грати на двох в флеш гру японські бійки, так як це жорстокий генетичний експеримент, який перетворив звичайних мирних жителів в потворну масу напівгнилих жовто-зелених огидних істот, що загрожує поширитися по всім іншим містам.

    Видно для злого творця таємної формули сироватки, яка зробила дане перетворення, всі ці істоти здаються досить кумедними, і він зможе незабаром створити цілу армію подібних монстрів, з допомогою якої має намір підкорити весь світ.

    Будьте на сторожі, так як огидні істоти будуть всіляко намагатиметься відірвати від Вас шматочок плоті, тим самим сприяючи злому плану для подальшого поширення невідомого вірусу. Згуртуєтеся воєдино за однією клавіатурою або джойстиком, щоб не стати черговим обідом для зголоднілих зомбі. Ігри японські бійки на двох проти огидних зомбі допоможуть Вам зібрати воєдино усі сили, щоб протистояти темним силам, які вирішили взяти верх і знищити все живе.

    Після того, коли укладете з десяток зомбі, налаштуйтеся, скоро прийдуть сотні інших. Одним словом, у флеш грі про японські бійки на двох проти монстрів і зомбі знадобиться щохвилинна увага і наполегливість у досягненні заповітної перемоги над мерзенними тварюками.

    Вам доведеться зачистити не одну вулицю, а цілі квартали. Так як збожеволілі ходячі мерці бачать на своєму шляху тільки одну мету, яка полягає в поїданні ще живих людей. Набийте кулаки, виконуючи різні комбінації, і тоді вулична бійка на двох проти зомбі стане набагато простіше. Прикривайте один одного, прикривайте спину товариша, наступ на Вас буде вестися з обох сторін. Вивчайте комбінації, будьте більш верткими, ніж Ваші зелені і бліді противники, від яких виходить запах тьми і жаху.

    Вдосконалюйте свою майстерність у грі про японські бійки на двох. Орди нечесті не чекають такого опору від невеликої групи вижили і уцілілих людей.

    З кожним ударом в жахливу фізіономію зомбі Ви заробляєте не тільки очки, а звільняєте місто з уцілілими в ньому людьми. Якщо Вам вдасться знищити дане нашестя зомбі і зупинити практично нескінченний потік зелених і сірих виродків, Вам вдасться увійти в історію міста, як визволитель і справжній герой.

    Гра на двох бійка захопить Вас у світ справжніх бойових мистецтв, де від простих ударів об череп мерця Ви проб'єте шлях не тільки до своєї свободи, але і всього міста.

    Управління в грі Бійки на двох: Японські бійки

    Для гри на двох про бійки Вам не знадобиться ніяких додаткових пристроїв, крім добре знайомої клавіатури комп'ютера, Вашого улюбленого браузера і безлімітного доступу в інтернет. Виживите в грі бійки проти монстрів і дайте можливість для жителів міста сходу світлого сонця, і безхмарного майбутнього, без монстрів і бандитів, це і є найголовніша Ваша місія.

    Спробуйте зручно влаштуватися удвох біля монітора комп'ютера, адже Вам належить пройти не один рівень флеш ігри про бійки на двох проти різних монстрів і зомбі. Розподіліть між собою, хто вибере розкладку клавіатури для першого гравця, а хто для другого.

    Для управління першим гравцем використовуйте стандартну ігрову розкладку для управління використовуючи комбінацію клавіш WASD. Для того щоб зробити стрибок першим гравцем - натисніть клавішу K. Для нанесення силового удару проти зомбі використовуйте клавішу J. Для того щоб підібрати предмет використовуйте клавішу U. Для використання супер удару задійте клавішу I, правда якщо є енергія для цього.

    Для управління іншим гравцем використовуйте наступні клавіші з залученням спеціальної цифрової клавіатури:

    1) Стрілки для пересування і управління другим персонажем

    2) 4 (клавіша чотири) - для підбору предметів

    3) 5 - супер атака

    4) 1 - простий удар

    5) 2 - зробити стрибок

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам