Гра гонки: Ударний загін

    Ігри » Ігри гонки на двох від Мульт сімейки » Гра гонки: Ударний загін
    Оцінка: 237 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    У цій грі ти будеш дуже багато стріляти. У тебе є саме остання зброя, якого тільки розробили. Так що будь упевнений в тому, що з ворогами ти впораєшся на раз-два-три. Звичайно, якщо покличеш на допомогу вчасно розум і кмітливість. Адже зброя зброєю, але і без правильної стратегії тут ніяк е обійтися.

    Прикол в тому, що ти будеш обстрілювати противника, будучи на землі, а також на небі. Така ось двоходівка, притаманна цій грі, робить її ще більш захоплюючою, цікавою і незабутньою – такий, до якої хочеться повертатися знову і знову. Гра Ударний загін уявляє собі такої гейм, якого, ми впевнені, що до цієї пори твої очі не бачили.

    Зверни увагу, що протягом гри ти будеш заробляти бали. Тільки забудь про бонуси та інших можливостях. У цій грі все не так. Чим більше балів, тим більше шансів на твоє поразки і на перемогу ворогів. Тому що кожне очко позначає снаряд або кулю, угодившую у твого героя. Дивно, чи не правда? Однак нереально цікаво. Так що приступай до гри, звикай до нових правил і принципів, і нехай тебе не лякають ніякі перешкоди!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам