Гра гонки на двох: Червоний гонщик

    Ігри » Ігри гонки на двох від Мульт сімейки » Гра гонки на двох: Червоний гонщик
    Оцінка: 242 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Червона машини, ти і твій друг – як тобі таке поєднання. І це не вигадка, тому що саме такий автомобіль чекає тебе в цій грі. А ще й твій друг, якщо ти покличеш його провести з тобою час.

    Варто відзначити реалістичність гри. Тут все продумано до дрібниць. Так, ти будеш бачити кожну подряпину на капоті і кожну вм'ятину на бампері. І, готуйся бути засмученим, адже після отримання кількох таких ось «саден» машина може виявитися несправним, і ти не зможеш продовжувати змагання на такому апараті. Тому будь обережний.

    Також є дуже багато місій. Наприклад, є левел, де тобі доведеться зібрати енну кількість грошей. А є етапи, де від тебе потрібно проїхати необхідну відстань на максимальній швидкості. А ще є рівні, на яких потрібно то і справа таранити автомобілі супротивників. Як бачиш, тут є де розігнатися.

    Також ти можеш вибрати, в якій саме місцевості будуть проходити гонки. Для цього представлені три відомих міста. Примітно, що кожна територія взагалі не схожа ні на одну з решти двох. Так що, змінюючи локацію, кожен раз ти будеш отримувати все нові і нові враження. У той же час пам'ятай, щоб побувати у всіх містах, потрібно вдало пройти всі місії в першому місті – Майамі. Впевнені, у тебе все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам