Гра літалки на ракеті на двох

    Ігри » Ігри літалки на двох від Мульт сімейки » Гра літалки на ракеті на двох
    Оцінка: 233 очок, Голосів: 70

    Опис Гри:

    Якщо ти трохи втомився від того, що потрібно багато стріляти і гнати незрозуміло куди на високій швидкості, спробуй-но цю гру. Тут ти отримаєш реально нові емоції – гра розгортається в Космосі, а ти будеш керувати справжніми ракетами. Ну, як тобі така перспектива?

    Ясна річ, що ти виступаєш в ролі людини, на плечі якого покладено неймовірно складна місія – врятувати весь світ і все людство, тому зайвих пояснень тут не потрібно. Коли почнеш гнати, готуйся до всього – тут є і астероїди, натрапити на які взагалі не потрібно. Тому що ці штучки летять прямо на Землю, щоб її знищити. Якщо ти попадешся на їхньому шляху, то вони знищать тебе. Тому, щоб ніхто нікого не знищив, ти можеш їх обеззброїти, застосувавши спеціальну функцію.

    Грати, звичайно ж, можна вдвох. Так що ти і твій друг – разом ви уявляєте відмінну компанію для порятунку всього живого. Щоб керувати леталкой, твій друг буде натискати кнопочки з стрілками, а тобі дістанеться управління за допомогою клавіш англійських ВАСД. Удачі! Нехай перемога не змушує себе чекати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам