Гра гонки: Елвін і бурундуки в дорозі

    Ігри » Ігри гонки на двох від Мульт сімейки » Гра гонки: Елвін і бурундуки в дорозі
    Оцінка: 245 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    У цій грі ти будеш гнати на автомобілі, обходити десятою дорогою перешкоди і збирати... презенти. Це дуже крута перспектива, тому що в цій грі є всього вдосталь. У грі головним героєм виступає Елвін. Так-так, той самий Елвін з картини про бурундуків.

    Так от, саме це чудо і буде за кермом автомобіля. А з тієї причини, що малець обожнює подарунки, він їх і буде збирати всю дорогу. Машинка буде дуже навіть невелика. Подумай сам – хіба таких розмірів бурундук зміг би керувати величезним джипом? То-то ж! Все повинно бути пропорційно для оптимального управління. Перед початком гри визначся з транспортом – благо, на вибір тут представлено значну кількість машин. Також ти можеш вибрати персонажа.

    Коли перегони почнуться, чекай перешкод. Наприклад, ти обов'язково зустрінеш на шляху кішку. Можна подумати, кішечка така мила, що вона поганого зробить тобі? Так ні ж! Вона раз у раз норовить збити автомобіль з дороги. Тому, як тільки побачиш це чарівне тварина, тут же вивертай кермо, щоб обійти його. І не забувай про бонуси – адже це ключова частина гри для Елвіна.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам