Гра веселі гонки на двох

    Ігри » Ігри гонки на двох від Мульт сімейки » Гра веселі гонки на двох
    Оцінка: 224 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Ця історія розповість нам історію про дідуся та його внучці. Персонажі сперечалися, хто кого обжене на гоночній трасі. Дивне поєднання, чи не так – дід і дівчинка? Однак від цього гра стає тільки більш веселою, тому що такого міксу ти навряд чи очікував.

    Коли запустиш гру, побачиш автомобілі досить невеликого розміру, щоб звернути на це увагу. В той час наші герої більш ніж величезні. Але вони помістяться в машини, можеш бути впевнений в цьому. Завдяки таким фактом гра здається дуже веселою і прикольною. Гра складається з п'яти етапів, кожен з яких у багато разів цікавіше попереднього.

    І, наостанок – які ж гонки бувають без перешкод? Так що тут цього добра більш ніж вистачає. Коли будеш гнати, пам'ятай, що ні в якому разі не можна наштовхуватися на перешкоди, інакше твоя пісенька проспівана, а суперник переможе. Тому що перемога закріпиться за тим, кому вдасться в таких умовах проїхати більшу відстань. Хто це буде? Немолодий, але ще досить моторний дід, або недосвідчена, зате хитра онука? Час покаже! Вперед за пригодами! Пам'ятай, що ти завжди можеш пограти з реальною людиною, так що присоединяй до гри одного, щоб отримати радість від процесу разом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам