Гра Кухня Сари: Фруктові коктейлі

    Ігри » Ігри кухня Сари - грати онлайн безкоштовно! » Гра Кухня Сари: Фруктові коктейлі
    Оцінка: 1759 очок, Голосів: 397

    Опис Гри:

    Нарешті наступило довгоочікуване літо і на прилавках магазинів повно різноманітних фруктів, які так і просяться, щоб їх використовували в приготуванні різних кулінарних шедеврів. Ідеальним для використання фруктів є застосування в приготуванні фруктових коктейлів.

    Адже, фруктові коктейлі - це завжди смачно і до того ж дуже корисно. Особливо вони гарні в спеку, коли ви майже не відчуває почуття голоду, але весь час ваш організм вимагає що-небудь попити.

    У нашій грі "Кухня Сари: Фруктові коктейлі" ми пропонуємо вам допомогти нашому шеф-кухарю онлайн кузні в приготуванні декількох видів смачних прохолодних і освіжаючих смуффі - ягідно-фруктового коктейлю.

    У вашому розпорядженні будуть різні фрукти. Тут ви може використовувати у приготуванні коктейлю банани, цитрусові, лісові ягоди, чорниці, вишні, яблука, персики і екзотичне манго.

    Вам треба змішати всі ці фрукти в потрібних пропорціях для отримання однорідної фруктової маси. Але не забудьте видалити всі кісточки і невеликими шматочками надсилайте фрукти в блендер

    Кілька хвилин і смачні підбадьорюючі і освіжаючі коктейлі готові. Ви молодець. Крім цього у вас тепер є ще один рецепт у вашій кулінарній книзі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам