Гра Літаючий джетпака проти Зомбі

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Літаючий джетпака проти Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Ранець і Зомбі перенесе тебе у ті часи апокаліпсиса. Якщо ти любиш гейми на зомбі-тематику, ти прийшов як раз за адресою, тому що тут є все, щоб просто добре провести час. І екшн, і сюжет неймовірно цікавий і заплутаний, і відмінна графіка.

    Отже, стався апокаліпсис, в результаті якого хто як міг, так і рятувався. Ти належиш до тих категорій громадян, хто думає, що кращий захист, ніж свій рідний дім, і бути не може. Бо ти забиваєш вікна дошками, та й двері теж, і сидиш, чекаєш, коли ж, нарешті, весь цей жах закінчиться.

    Однак ти не врахував одного. Всі запаси їжі в один «прекрасний» момент закінчуються, на відміну від навали зомбаков, яким ні кінця, ні краю не видно. Тобі більше нічого не залишається, як кидати рідне житло і бігти, куди очі дивляться. Ти вирушаєш у дорогу. По дорозі зустрічаєш інших людей, які теж якось намагаються вижити. Тепер вас, і ви весь час йдете вперед, намагаючись допомогти іншим вижив. А ще у тебе є мега крутий ранець, з допомогою якого ти можеш вбивати зомбі. Також для цієї мети можеш використовувати биту – це все, що ти встиг прихопити з собою. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам