Гра Зачисти ліс від зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Зачисти ліс від зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1845 очок, Голосів: 436

    Опис Гри:

    Всі ми любимо відпочивати на природі, адже що може бути краще, ніж пікнік з друзями в лісі? Посмажити шашлики на відпочинку, серед ароматних трав зелені, заспокійливого співу птахів. Але не тут то було, в грі Зачисти ліс від зомбі! Кровожерливі зомбаки вирішили присвоїти собі весь ліс і вже точно не збираються влаштовувати пікніки з шашликами, тому що замість шашликів вони віддадуть перевагу зжерти тебе!

    Гра Зачисти ліс від зомбі створена для справжніх чоловіків, яких не лякають жахливі виродки. Якщо ти з таких, бери зброю і марш на зачистку лісу! І будь уважний, зомбі може ховатись за кожним деревом! Вони будуть атакувати з усіх боків, нападаючи поодинці й цілою юрбою, і щоб вижити - треба встигати відстрілюватись.

    Творці гри Зачисти ліс від зомбі подбали про свого персонажа, залишивши йому зброю на всі випадки зомбічної навали. Ти можеш вбивати зомбі в ближньому бою за допомогою ножа, можеш стріляти в далекі мішені. А можеш навіть залишати міни, на які будуть наштовхуватись по своїй відомій дурниці ці зомбаки. У тебе в грі Зачисти ліс від зомбі є тільки дві мети: зачистити ліс і зуміти залишитися живим!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам