Гра Люди Ікс - Росомаха ламає машини

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Росомаха ламає машини
    Оцінка: 390 очок, Голосів: 97

    Опис Гри:

    Напевно у вас виникало бажання помститися вашому дуже шкідливому сусідові, вийти і розбити його автомобіль який перекриває вхід у під'їзд. Але ж це не по-людськи неправильно і може понести, крім величезного скандалу, ще й штраф і виклик у відповідні органи на проведення бесіди! Це вже точно нікому не потрібно. І для того, щоб зняти такого роду напругу, ми пропонуємо вам зіграти а нашу нову гру "Росомаха ламає машини" в якій вашу роль шкідника машин буде виконувати сам супергерой людина-мутант Росомаха.

    У даній грі все досить просто і зрозуміло! Вашому героєві потрібно буде бігати по парковці і громити якомога більше машин, які вам будуть потрапляти під руку.

    Бігайте, трощіть, пинайте тобто, робіть всі ті дії, які можуть максимально пошкодити автомобіль до невпізнанності! Зробіть так, щоб після ваших веселощів і куражу, на цій стоянці крім величезної купи металу, не залишилося жодної целенької машини, ну зрозуміло крім однієї з ваших улюблених.

    Ця гра відмінний привід і засіб для зняття нервового напруження після важкого робочого дня, який ви можете перенести на віртуальні, а не реальні об'єкти. Вперед до безладу і краху!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам