Гра Як дістати сусіда

    Оцінка: 3934 очок, Голосів: 985

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам дуже розкішний спосіб зняти ваше денне напруження і зігнати всю накопичену в вас злість без жертв для оточуючих і різних руйнувань відвідавши нашу гру "Як дістати сусіда", в якій ви без будь-яких жертв зможете по максимуму набриднути вашому сусідові і зіпсувати його повсякденне життя. Адже в нашому віртуальному просторі зовсім не обов'язково потрібно просто битися з ворогами, адже можна просто по діставати одного з наших персонажів і в процесі цього отримати масу позитивних емоцій та веселощів.

    Мета нашої нескладної гри "Як дістати сусіда" полягає в тому, щоб ви як можна швидше і сильніше змогли встигнути покалічити вашого найближчого сусіда. А для цього у вас буде необмежена кількість каменів і магазин, який містить багато чудових військових пристроїв, в якому ви можете знайти сковорідки, цеглу, тухлі яйця, купу бруду і інші відмінні для діставання сусіда принади. І вже досвідченим шляхом, вам потрібно буде визначити, чим ефективніше для вас буде жбурляння у вашого сусіда, і що з перерахованих елементів зможе максимально вивести його з себе.

    Адже наш чоловік у повному розквіті сил, дуже вже засидівся у себе в квартирі і цим дуже дратує свого сусіда, якого ви будете грати. Ну звичайно ж не варто говорити про те, що якщо ви будете спіймані вашим лисим брюнетом сусідом, то пощади вам не варто очікувати і ви отримаєте від нього на горіхи. Так що вам варто бути дуже обережним і не потрапляти на очі вашому сусідові!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам