Гра Як Дістати Сусіда 5

    Оцінка: 587 очок, Голосів: 152

    Опис Гри:

    Дуже динамічна і дуже весела жартівлива гра "Як Дістати Сусіда 5" - це чудовий спосіб провести ваш вільний час піднявши настрій на цілий день. Адже ніщо так не розважає людину, як розлючений вид вашого сусіда, якого ви щойно розіграли.

    Наша гра "Як Дістати Сусіда 5" являє собою дуже цікаву головоломку, в якій вам необхідно визначити один з найшвидших способів прокладання шляху для пересування двох малюків. Справа відбувається в святкову хелловінську ніч, коли все зло на землі виходить для того, щоб позбиткуватися з людей і зробити якомога більше злих справ.

    Наші малюки вбралися в дуже прикольні костюми вампірів і планують як вони будуть пересуватися в нашій грі "Як Дістати Сусіда 5", виходячи з однієї мети - їм потрібно зібрати як можна більше солодощів у розчулених з нагоди такого чудового свята їх не дуже приємних сусідів.

    На першому рівні нашої гри персонажам необхідно буде обійти всього два будинки, а потім три і так далі. І це захоплююче завдання буде з кожним рівнем ускладнюватися. Але не варто хвилюватися, адже у вас все обов'язково вийде і ви проведете дітлахів найкращим шляхом де вони зможуть назбирати необхідну для них кількість солодощів в нашій грі "Як Дістати Сусіда 5".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам