Гра Як Дістати Сусіда Вночі

    Оцінка: 543 очок, Голосів: 136

    Опис Гри:

    Ви вже давно дуже щиро і активно не любите вашого найближчого через стінку сусіда? І вже весь мозок собі зламали в пошуках і роздумах, як би йому насолити та пооригінальніше і образливіше?

    Тоді наша ігри "Як Дістати Сусіда Вночі" буде справжнім подарунком для вас і для всіх хуліганів, і місцевих терористів з початківцями мадам Шапокляк. Для всіх, чий вже дуже добродушний мозок не в змозі виробляти свої власні ідеї з вишуканих знущань над вашими сусідами. Творці цієї сміховинної гри "Як Дістати Сусіда Вночі" не тільки змогли придумати величезну масу дуже дієвих способів і методів доведення сусіда до білої гарячки, але і вельми хитромудро вирішили втілити всі ці хитрощі в життя і тільки в нічний час. Погодьтеся, що ідея дуже цікава і варта того, щоб протестувати ставлення вашого "улюбленого" сусіда до нічних несподіванок у нашій смішній грі "Як Дістати Сусіда Вночі".

    Ми впевнені що безліч неприємних моментів, які приготували розробники цієї гри для вашого сусіда, відмінно вас повеселять і ви дуже захоплююче проведете час за грою "Як Дістати Сусіда Вночі".

    Так що не варто зволікати, і прямо зараз приступайте до веселих і іноді дуже жорстоких жартів над вашим бідним сусідом, який вже ліг спати і бачить свої нудні сни. Допоможіть йому урізноманітнити його нічний спосіб життя і дістати його як слід!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам