Гра Як Дістати Сусіда 3

    Оцінка: 1135 очок, Голосів: 265

    Опис Гри:

    Пропонуємо всім фанатам і шанувальникам ігор про сусіда відвідати нашу нову і дуже круту до того ж забавну гру "Як Дістати Сусіда 3", яка обов'язково вам доведеться по душі. Адже це одна з найкращих бродилок, які вам доводилося коли-небудь грати.

    У нашій грі "Як Дістати Сусіда 3" відмінна графіка, і дуже хвацько закручені сюжети. А найголовніше, у ній є дуже кумедний головний герой - містер Кленсі, який весь час не сидить на місці і обмірковує свої чергові витівки над його "улюбленим" сусідом. І робить він це з дуже активним і діловим виглядом. Він шастає по нескінченним, багаторівневим коридорами свого сусіда в пошуках виходу. І що найцікавіше, йому завжди вдається його відшукати. Наш відважний містер Кленсі, безперечно відмінний приклад того, як не варто сумувати навіть у дуже складній і безвихідній ситуації. Адже як казав відомий мультиплікаційний персонаж :"безвихідних ситуацій немає". І як відомо, вихід можна знайти з будь-якої складної ситуації. Навіть якщо вас з'їли, є, як мінімум, два варіанти виходу, але не варто відволікатися для цього від нашої захоплюючої гри"Як Дістати Сусіда 3".

    Спробуйте і ви в нашій грі спробувати вашу долю на міцність а ваш характер на витримку і ми подивимося знайдете вихід з наданою вам у нашій грі "Як Дістати Сусіда 3" ситуації.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам