Гра Як Дістати Сусіда 2

    Оцінка: 1924 очок, Голосів: 453

    Опис Гри:

    Сьогоднішня гра "Як Дістати Сусіда 2" запрошує всіх своїх прихильників і фанатів в нову захоплюючу серію пригод невдалого сусіда, яка наповнена масою сміховинних приколів і несподіванок, подорожей по віддаленим куточкам нашої чудової планети.

    Де б вам хотілося побувати найближчим часом? Яку з країн ви б хотіли побачити своїми власними очима? Можливо це повний містичних східних таємниць Китай або ж життєрадісна багатобарвна і захоплююча Індія? Наша шикарна ігрова графіка допоможе вам повністю з головою зануритися в незвичний і дуже екзотичний світ, і на повні груди вдихнути справжні аромати захоплюючих пригод в нашій грі "Як Дістати Сусіда 2". Ну і звичайно ж, в черговий раз зіпсувати нудне і нецікаве життя вашому улюбленому сусідові, який весь час проводить у гордій сусідській самоті. Адже його життя важко назвати веселим і воно далеко не таке. І тільки завдяки вам, нашому нещасному герою доведеться постійно знаходиться у стресовій ситуації, і ходити весь час у синцях і саднах, влипати в якісь безглузді ситуації і відтепер регулярно терпіти фіаско в особистому нудному житті. З кожним пройдений новим рівнем нашої гри "Як Дістати Сусіда 2" вам буде надано черговий хвацько закручений сюжет і він буде ставати все більш і більш захоплюючим але в той же час складним і потрясним. Ми обіцяємо вам, що ви не зможете відірватися від екрану вашого монітора і забудете все, що було в попередніх версіях цієї сміховинної гри.

    Наша гра "Як Дістати Сусіда 2" у багато разів крутіше і смішніше першої її частини. Шкідливі кровожерливі пірати і хитромудрі торговці зі сходу, дикі тваринки і дуже екзотичні рослини, а так само могутні маги і відважні заклинателі змій, найгостріші приправи і величезні тонни спагетті - всього цього інвентарю буде вам досить з лишком для того, щоб остаточно і по максимуму вивести вашого сусіда з себе і в черговий раз зіпсувати його життя. А так ж цей такий необхідний для вас інвентар дуже сильно знадобитися вам у вашій війні з дуже огидним сусідом. Борт нашого віртуального корабля вже давно готовий до відплиття і ви можете прямо зараз приєднатися до нашого екіпажу і вашого огидного сусіда в нашій грі "Як Дістати Сусіда 2". Вперед за новими захоплюючими і дуже сміховинними пригодами!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам