Гра Як Дістати Сусіда 4

    Оцінка: 672 очок, Голосів: 165

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам влаштувати для ваших вже давно обридлих сусідів дуже "веселе життя", починайте грати в нашу гру "Як Дістати Сусіда 4" і ви дізнаєтеся про всі можливі способи тиску на ваших сусідів. У нашій грі вас вже чекають п'ятнадцять гумористичних епізодів, в яких головні ролі в нашій грі "Як Дістати Сусіда 4" виконують різноманітні мультяшні персонажі. У вашому розпорядженні в нашій грі "Як Дістати Сусіда 4" будуть близько дев'яносто різних способів виведення сусідів з нормального стану.

    В нашій дуже цікавій грі "Як Дістати Сусіда 4" вам належить влаштуватися на дуже красивій заміській базі відпочинку, де є дуже багато місця для дуже дрібних капостей. Ви можете купатися, рибалити, полювати, розводити кемпінг і безліч інших дуже приємних розваг які можуть обернуться для нашого неприємного чоловічка справжньою катастрофою. Тут можна підпиляти тарзанку, підлити оцет в смачний напій, приманити мурашок - все це дуже прості, веселі і дуже дієві способи боротьби з вже неабияк набридлим сусідом. А криваве сімейство дуже страшних персонажів вирішили вибратися на полювання і сьогодні Вангера, Фрідмана і Сара стали цікавитись чужими будинками.

    І для них не має ніякого значення, зайняті вони або вільні. І якщо вони зайняті, то на жаль їм дуже не пощастило. Наші злісні мультяшки починають переходити на злочин і тепер потрібно поберегтись всім їхнім сусідам. В якості аргументів вони можуть використовувати дуже дивні предмети: бензопилу, величезних розмірів палицю, стілець з вже відламаною ніжкою і інші предмети що сприяють швидкому переконанню. І дискусія судячи з цих предметів, з незадоволеними буде дуже швидкою але за то дуже ефективною.

    Хочете побачити як це буде відбуватися? Тоді вперед до нашої гри "Як Дістати Сусіда 4" та ви прямо зараз опинитеся в самому центрі захоплюючих подій.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам