Гра Як Дістати Сусіда Канікули Олігарха

    Ігри » Ігри Як дістати сусіда грати онлайн безкоштовно! » Гра Як Дістати Сусіда Канікули Олігарха
    Оцінка: 609 очок, Голосів: 154

    Опис Гри:

    Ви в захваті від активних ігор з м'ячами і вмієте дуже швидко бігати від розгніваних сусідів? Тоді ви за адресою і наша гра "Як Дістати Сусіда Канікули Олігарха" саме для вас!

    Компанія з двох дворових підлітків вирішила зібратися і пограти в крикет. А вашою головною задачею буде побути кетчером, і стояти на воротах а також відбивати всі м'ячіщо летять у ваші ворота. І все б нічого незвичайного, але навпроти віртуального воротаря буде знаходитися житловий будинок, а в цьому будиночку проживає дуже велика кількість людей - ваших сусідів, і так вже давно розгнівані вашою грою і шумами. Як по-швидкому їх вгамувати, щоб не заважали? Вам необхідно відбити крикетний м'ячик так, щоб він точно потрапив не тільки в вікно до ваших сусідів, але і прямо в голову дуже роздратованого сусіда!

    Погодьтеся що це дуже захоплююче заняття! А крім того, цей мажорний сусід вже дуже довгий час дошкуляє вам своїми замашками і не дозволяє грати у вашу улюблену гру!

    Тож, вперед в нашу гру "Як Дістати Сусіда Канікули Олігарха" і ви самі переконаєтеся наскільки наша гра захоплююча і має барвистий дизайн і дуже цікавий сюжет. Ми впевнені, що в нашій грі ви відмінно проведете ваш час і надовго запам'ятаєте ваше бій з роздратованими сусідами!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам