Гра Кумедний Сусід

    Оцінка: 745 очок, Голосів: 175

    Опис Гри:

    Як же цікаво спостерігати за своїми сусідами, адже всі вони такі різні і по-своєму цікаві. Є серед наших сусідів і дуже прикольні, з якими дуже весело проводити вільний час влаштовуючи відмінні пікніки, а є справжні бяки, на яких і дивитися гидко. Але не переїжджати ж в інший будинок тільки за таких неприємних осіб. У нас є краще рішення проблеми, яка вже точно підкаже вашим "улюбленим" сусідам, як сильно ви їх "любите"! Починайте грати прямо зараз в нашу гру "Веселий Сусід" і ви самі у всьому переконаєтеся.

    Отже ви хуліган завдання якого дістати своїми витівками докучливих сусідів. Кожен хоч раз мріяв підколоти небажаних сусідів без загрози бути спійманим. З грою "Забавний Сусід" у вас є така можливість. Звертайте увагу на підказки розташовані в правому нижньому кутку екрану. З ними влаштувати професійну капость набагато легше.

    Завидний арсенал способів довести сусідів до істерики у ваших руках. Зручне управління. Забавна графіка. Захоплюючий геймплей. У цій грі є все що потрібно щоб познущатися над сусідами і вдосталь повеселитися. Гра дуже весела і захоплююча. Удачі у вас обов'язково все вийде і ви відмінно проведете свій час!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам