Гра Пінгвіни з Мадагаскару: Скайдавинг

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра Пінгвіни з Мадагаскару: Скайдавинг

    Опис Гри:

    Мультфільм «Мадагаскар», студії DreamWorks Animation, - один з найбільш полуполярных. Герої мультфільму – яскраві, смішні, веселі, запам'ятовуються персонажі. Особливо запам'ятовуються (з перших хвилин своєї появи) пінгвіни: Ковальські («мозок» пінгвінів), Ріко (пінгвін-зброя), Шкіпер (капітан команди), Прапор (пінгвін-боєць). Умінням здійснювати грандіозні плани і смішні витівки, злагодженою роботою команди, непередбачуваністю і різноманітністю пінгвіни завоювали увагу та любов глядачів. Пінгвіни стали настільки популярними, що про них зняли не один мультсеріал, написали не одну захоплюючу гру. Розслабитися і забути на час про проблеми допоможе гра «Пінгвіни з Мадагаскару».

    Опис гри

    Перед грою показується коротке відео, яке допомагає зрозуміти, що далі буде відбуватися. Дія відбувається в літаку. Шкіпер натискає велику червону кнопку (кнопка екстреного відкриття дверей багажного відділу літака) – гра почалася. Пінгвіни люблять ризикувати, тому стрибок з парашута – це не для них: вони здійснюють вільне падіння, тримаючись один за одного. Команда, на чолі зі Шкіпером, направляється до мети (внизу їх чекає великий батут, щоб пом'якшити падіння). Сюжет гри розвивається в повітрі. Пустеля і спека оточують любителів екстриму. Але вірні друзі не такі прості, як здаються на перший погляд: приземлення відбувається успішно, пінгвіни приземляються ефектно і красиво.

    Суть гри

    Пінгвіни швидко згуртувалися в повітрі (скайдайвінг – це їх стихія), тепер завдання команди – зібрати якомога більше снеків: одна пачка снеків – це 100 балів, якщо пінгвінам вдасться проскочити крізь кільце снеків – це ще плюс 500 очей. Веселе музично супровід надає темп гри. Чим більше очей користувач набере, тим вище стає його рекорд. В небі Ріко, Прапора, Шкіпера і Ковальського підстерігають небезпеки: вантаж, що випав з літака (ящики), що летить по близькості літак. Якщо хлопці зіткнутися з летять повз них ящиком, то втратять 250 очей. Після того, як пінгвіни пролетять певну дистанцію, перед ними з'явитися мета червоного кольору. Якщо потрапити точно в центр мети – на рахунок гравця буде додатково додано 500 очей.

    Управління

    Керувати грою потрібно за допомогою миші. Ваша реакція, спритність, професійні навички управління мишкою – головні інструменти, які знадобляться, щоб домогтися успіху (поставити особистий рекорд, зібрати всі снеки, пройти крізь всі кільця снеків). Програмісти попрацювали над тим, щоб гра «Пінгвіни з Мадагаскару» була доступна всім і кожному (від самих маленьких чоловічків до дорослих особистостей). Вміння користуватися мишкою – все, що потрібно для насолоди дійсно цікавим додатком.

    Особливості гри:

    • - висока якість графіки (ширяють хмари надають грі природності, реалістичності);
    • - доступність (у гру можна грати абсолютно безкоштовно);
    • - гру можна встановити як мобільний додаток;
    • - пінгвіни летять кожен у своєму становищі, але їх становище змінюється при проходженні крізь кільця;
    • - проста в управлінні (на комп'ютері управління здійснюється за допомогою миші, а на телефоні за допомогою повороту екрану).

    Інтерфейс гри

    Перед користувачем відкривається вікно, на якому можна побачити такі компоненти:

    • - кнопка зі знаком ноти в центрі (при натисканні на неї можна вимкнути або включити звукові ефекти);
    • - біла кнопка підказок;
    • - кнопка виклику меню програми;
    • - кнопка, що дозволяє обнулити рахунок;
    • - рядок «SCORE», в якій відображається результат гри.
    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам